Småroller og statister til “Roeng kommune”

Løfgren Casting jobber nå på humorserien “Roeng kommune” som produseres av Rubicon TV for TV2. Serien starter innspilling 13.juni og filmes frem til 9.september, med en liten sommerferie fra 8.juli til 5.august.

Serien handler om ordføreren ( Fridtjov Såheim ) i den fiktive kommunen Roeng, for øvrig et anagram for Norge, som investerer fellesskapets midler i risikofylte hedgefunds. I det han frykter å miste alt, treffer kommunen isteden den store jackpotten, og det lille samfunnet blir med ett ekstremt velstående. Men med det møter de også noen ekstreme problemer. Når de sentrale myndighetene også vil ha sin del av kaka, innser ordføreren at den eneste løsningen er å bruke opp de resterende millionene så hurtig som mulig.

I en annen sentral rolle i serien finner vi Otto Jespersen.

Vi kommer til å trenge en del statister fremover. Alle jobber vil bli utlyst på vår liker side på facebook så lik oss der og hiv deg med!

Mesteparten skal filmes i Fetsund. Et steinkast fra Oslo 🙂

 

1 comment on “Småroller og statister til “Roeng kommune””

  1. Pingback: Cıvata

Comments are closed.